Mjesta koja bih voljela posjetit #2

Pozdrav svima i dobro došli u još jedan novi post. Danas vam pišem drugi dio posta „Mjesta koja želim posjetiti“. Link prošlog posta ostavit ću vam ovdje. Prošli puta sam Vam pisala o Milanu, a danas nastavljamo putovanje po  istoj državi. Grad koji od malena želim posjetiti je Rim. Prekrasan grad koji ima najljepše kulturne i povijesne spomenike. Koliko god osobe mojih godina smatraju da je to bezveze i glupo meni je lijepo vidjeti nešto što sam nekad gledala samo na slikama.


Rim je jedan od najljepših gradova svijeta, a njegova povijest vjerojatno je najbogatija i najburnija od svih. Svi znamo priču o Romulu i Remu i o tome kako je nastao ovaj grad na 7 brežuljaka. Ja ću vam danas pisati o tome što bi ja najviše htjela posjetiti u Rimu. 


Bazilika (katedrala) sv. Ivana Lateranskog

                        

Castel Sant'Angelo


Forum RomanumKoloseum
Nadam se da vam se ovaj post svidio te da ste uživali čitajući.💖

Do sljedečeg posta!👋

E-mail: anastampar181@gmail.com
Instagram profil: @stamparana

Primjedbe

 1. Divan post, veoma zanimljiva mjesta. Ja bih najviše voljela posjetiti Floridu i Pariz *o* možda mi se želje nekad i ostvare, nadam se da će i tvoje

  Delilah's Stories

  OdgovoriIzbriši
 2. U prošlom izdanju ovog posta sam ti u komentaru pisala upravo o Rimu koji sam imala prilike da posetim, ako i sva ova mesta koja si navela u postu. Veoma interesantno, drago mi je sto si pisala na ovu temu, zaista je vredno posetiti Rim, kako zbog kulture, tako zbog same lepote ovog grada.

  Gotičarka

  OdgovoriIzbriši
 3. Great post! Would you like to follow each other on GFC?
  Let me know on my blog! :)
  XX, Rahel - www.justrahel.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 4. Odlican post :) Postoji toliko divnih mesta za posetiti :)#Samokazem

  OdgovoriIzbriši
 5. Zanimljiv post :D

  Ako zelis zaprati me, ostavi komentar i uzvraticu ^^ <3
  www.infashionchains.com

  OdgovoriIzbriši
 6. Predivan post. I ja sam trebala zimus za Rim, ali nedostatkom karata morala sam da se pomirim sa kobnom sudbinom i sačekam neku narednu prihvatljivu ponudu :D

  Moj mali kutak

  OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi