My Night Routin

Pozdrav svima!
Dobro došli u moj prvi pravi post, ako to tako mogu nazvati. Dugo sam razmišljala o čemu bih pisala u ovom postu i napokon smislila. Pričat ću vam o mojom noćnoj rutini ustvari što ja radim kada dođem iz škole. Pa krenimo!

     


Dolazim kući u osam sati, najprije izuvam tenisice i skidam jaknu. Uvijek  je netko od roditelja kod kuće i najprije se pozdravim s njima i popričam kako mi je bilo u školi. Nakon toga idem jesti najčešće što je mama pripremila tog dana.

Nakon što sam se najela gledam što je novo na fejsu, instagramu, i naravno na blogu te smišljam ideje za svoj novi post. Nakon nekih pola sata odlazim na tuširanje te skidam šminku sa proizvodom za skidanje šminke  „ Augen make-up entferner“. Ovo koristim već neko vrijeme, jako dobro skida šminku te mi koža ostane mekana. Lice mažem sa mlijekom za tijelo.Odlazim u sobu, rješavam razne stvari za školu, ako sutradan imam usmeno ispitivanje ili pismenu provjeru  naravno učim.Obično učim koliko dugo mi treba, a nakon toga pospremam svoj radni stol i odlazim na spavanje. Naravno mažem ruke kremom i usne svojim omiljenim labelom Eos ili Lip Butter.


Nakon toga volim još malo pogledati novosti na društvenim mrežama te čitati postove. Najčešće oko 23 h. zaspim.I tu moja noćna rutina završava. Nadam se da Vam se moj post svidio te da Vam je bio zanimljiv!

Ps. Hvala Vam od srca na divnim komentarima podrške :*
Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi