Halloween

Ideje za ukrašavanje bundeva 

Pozdrav svima! Dobro došli u moj novi post. Danas je noć vještica poznatije kao Halloween. Ja na taj dan sa svojom obitelji ukrašavam bundeve. To nam je postala tradicija u obitelji. Danas ću Vam pokazati nekoliko ideja kako Vi možete ukrasiti svoju bundevu za noć vještica. 

Obitelj bundeva u zavojima

Za ovu slatku ideju Vam je potrebno nekoliko bundeva različitih veličine. Veće bundeve predstavljaju roditelje, a manje djecu. Isto tako potrebno vam je nekoliko zavoja, bijele i crne tempere za oči i usta ili pak gumbići.

    

Selo bundeva

Za ovu ideju je potrebno je da izdubite bundevu  i napraviti rupe za oči (krugove ili kvadratiće), te unutra zapaliti svijeću da bi izgledalo da u tim kućama stvarno netko živi.


Bundeva Boo

Ovo je jednostavna ideja koja izgleda jako lijepo. Ono što morate napraviti je da izdubite bundevu te napravite rupe u obliku slova b, o , o  te nakraju zapalite svijeću u bundevu kako bi izgledalo strašno.


Bundeva Disco kugla

Ova ideja je super za ljude koji vole izaći i dobro se zabaviti. Ono što morate napraviti je da uzmete neku veću bundevu i iz kolaža izrežete kvadratiće raznih boja. Taj kolaž zalijepite na bundevi i to je to! Uživajte u svojoj disco kugli za noć vještica.


Bundeve male bebe

Ovo je jako zanimljiva ideja roditeljima koji imaju malu djecu. Jednostavno je za napraviti a izgleda kao da ste uložili puno truda. Treba vam samo crni flomaster za oči i dudica za djecu. Ono što morate napraviti je da sa flomasterom nacrtate oči na bundevi te zalijepite dudicu. Naravno možete dodati različite detalje kao što su mašna ili kapica za bebeNadam se da su Vam se ideje svidjele, te da ste uživali u ovom postu!
Primjedbe

  1. Sve ideje su ti preslatke. Najviše mi se svidjela ona selo budneva baš mi je preslatka. Sviđa mi se što si sama naišla na ideju za ovaj post jer nikada prije nisam čitala niti vidjela ovakav post! Imaš follow od mene za originalnost i sretno u daljnjem blogovanju! :)❤

    https://sretnisanjar.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši
  2. Predivne ideje zaista, ja sam maksimalno odusevljena, jos uz ove vrh slike, zaista odlican post.

    Gotičarka

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi